Laatste Reacties

oma (1e Kinderfeestje …): Ik heb je verhalen van je…
oma (1e rapport van sc…): Je eerste rapport,geweldi…
Oma en Opa v. Mee… (1e rapport van sc…): Hallo Nadeche. Gefelicite…
Mama (Zonder bandjes!): Super trots op m’n prinse…
oma (Zonder bandjes!): Wat zijn we toch trots op…
Opa Rob & Oma Ire… (Zonder bandjes!): Hallo Nadeche Leuk om d…
oma (Jarig! Ik ben 5 j…): Het was een leuke dag,en …
irene (Avond Vier Daagse…): Hallo Nadeche. Ik kon het…
Mama (Avond Vier Daagse…): Je hebt het geweldig geda…
oma (Avond Vier Daagse…): En toevallig liep ik de e…

Archieven

Jun 2012
Mei 2012
Apr 2012
Mrt 2012
Feb 2012
Jan 2012
Dec 2011
Nov 2011
Okt 2011
Sep 2011
Aug 2011
Jul 2011
Jun 2011
Mei 2011
Apr 2011
Mrt 2011
Feb 2011
Jan 2011
Dec 2010
Nov 2010
Okt 2010
Sep 2010
Aug 2010
Jul 2010
Jun 2010
Mei 2010
Apr 2010
Mrt 2010
Feb 2010
Jan 2010
Dec 2009
Nov 2009
Okt 2009
Sep 2009
Aug 2009
Jul 2009
Jun 2009
Mei 2009
Apr 2009
Mrt 2009
Feb 2009
Jan 2009
Dec 2008
Nov 2008
Okt 2008
Sep 2008
Aug 2008
Jul 2008
Jun 2008
Mei 2008
Apr 2008
Mrt 2008
Feb 2008
Jan 2008
Dec 2007
Nov 2007
Okt 2007
Sep 2007
Aug 2007
Jul 2007
Jun 2007
Mei 2007
Apr 2007
Mrt 2007
Feb 2007
Jan 2007
Dec 2006
Nov 2006
Okt 2006

Kalender

« Mei 2015
Z M D W D V Z
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Van Meel website
Onderhoud weblog
Jenni's Weblog
Gerdiens Weblog

Feeds

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

Weekje uit logeren

Goedemorgen allemaal. Hier even een berichtje vanuit Spijkenisse. Ja jullie lezen het goed. Ik ben namelijk een week uit logeren bij opa en oma. Volgende week laat ik jullie uiteraard weten hoe het geweest is en of opa en oma geslaagd zijn voor hun "Nadeche" examen. Wat dat is??

---{}---

Nieuwe jas!

Het is nog wel geen winter, maar ik heb toch een nieuwe jas! Ik heb deze fleurige jas van opa Ommoord gekregen.

Ik vind hem heel mooi en ben er best een beetje trots op. Vrolijke kleuren en gevuld met bont. Vast geen echt bont want daar hou ik niet van!

Nou als het deze winter koud gaat worden ben ik er op voorbereid. Dus laat de sneeuw maar komen.

---{}---

Even wat filmpjes tegoed!

Papa en mama liepen wat achter met de filmpjes. Nu hebben we deze filmpjes gewoon, maar vinden we dat jullie ze ook moeten zien. Kortom hier nog een kleine collectie van de laatste vier filmpjes. Als sluitstuk een filmpje van vandaag. Ik ben nu echt helemaal aan het lopen door de kamer.

---{}---

Los lopen door de kamer!

---{}---

Kruipen, kruipen enz

---{}---

Lekker op een terras in LA

---{}---

Hiken in Amerika!

---{}---

Leuk, trappelzak uitdoen

Ik heb weer wat nieuws ontdekt. Al sinds een paar dagen ben ik bezig om uit te zoeken hoe papa en mama mijn trappelzak aan- en uitdoen. Als hij uitmoet, zeg ik ook "uit" en "open" en wijs naar de rits. Na een tijdje observeren, ben ik erachter!
Vanochtend stond ik rechtop in bed met mijn trappelzak alleen nog over mijn schouders. Ik had de rits helemaal geopend en ik was er uitgestapt. Ik had alleen de banden nog niet van mijn schouders gehaald. Mama legde mij vanochtend in bed en toen ging de trappelzak weer aan. Eigenlijk was ik het daar niet zo mee eens en na een tijdje had ik 'm alweer open.
Uiteindelijk heeft mama ervoor gekozen om hem helemaal niet meer aan te doen en toen ben ik ook lekker gaan slapen!
Zonder trappelzak kunnen jullie wel zien hoe ik er soms bij lig. Het lijkt of ik me in een holletje verstop ...

Mama zegt: "Ik ga de trappelzak misschien wel achterstevoren doen, zodat Nadeche niet bij de rits kan."

---{}---

Bart & Iris 40 jaar

Gisteren zijn we naar het verjaardagsfeest van Bart & Iris geweest. Zij zijn allebei 40 jaar geworden en dat was groot feest! Dit feest werd gegeven in een pannenkoekenboerderij De Soete Suikerbol in Pijnacker en het was erg gezellig.
Ik heb gespeeld met een heleboel kinderen en ik heb in ieder geval Mila, Fleur en Reza gezien. Reza had ik nog niet eerder gezien en zij is bijna net zo oud, we schelen maar 19 dagen. Ik ben van 2 juni en Reza van 21 juni. Reza kon ook al heel goed lopen. Natuurlijk heb ik laten zien dat ik het nu ook kan, maar het ziet er af en toe nog wel een beetje wiebelend uit.
Als ik Mila niet meer zag, riep ik gewoon haar naam (dat was voor het eerst) en dat wel een paar keer achter elkaar. Ik heb lekker een stuk pannenkoek op, een stukje worst en zelfs een heel flesje enige echte Chocomel. De Chocomel was voor het eerst en ik vond het echt heel erg lekker. Gewoon door een rietje!
Op de foto zien jullie mij met Iris en Mila.

---{}---

Lopen deel 2

Vandaag heb ik weer laten zien dat ik echt wel helemaal los kan lopen! Bij opa en oma deed ik het vanochtend nog niet, maar vanmiddag en vanavond liet ik het thuis zien. Ik loop het makkelijkst als ik iets in mijn hand(en) heb en dan gaat het ook erg snel.
Ik vind het heel erg leuk en ik zal nu gaan proberen om vanuit het zitten op te staan en weg te lopen. Ik ben een paar keer de woonkamer heen en weer gelopen en boven liep ik van slaapkamer naar slaapkamer. Natuurlijk vinden papa en mama het helemaal geweldig! Ik noem dit dan ook maar "lopen deel 2".

---{}---

Opgeknapt

Hallo allemaal. Ik wil jullie wel even laten weten dat ik weer goed slaap en geen koorts meer heb.  Gisteren ben ik naar de kinderopvang geweest i.p.v. vandaag, omdat ik dan ergens anders kon slapen. Vannacht en vandaag ben ik namelijk uit logeren in Spijkenisse bij opa en oma en vanochtend heb ik zelfs tot 8:15 uur geslapen!
Vandaag zullen we wel leuke dingen gaan doen. Meestal ga ik met oma naar het winkelcentrum om boodschappen te doen enz. Papa heeft vandaag nachtdienst en mama avonddienst. Mama komt na haar werk naar mij toe en blijft dan ook slapen. Dat lijkt me wel leuk! Morgen gaan we samen weer naar huis. Papa heeft dan lekker uit kunnen slapen en mag dan nog een nachtdienst doen.

---{}---

Onrustige nacht

Vannacht was ik erg onrustig. Het begon gisteren in de avond rond 21:00 uur. Toen werd ik huilend wakker en was ik moeilijk te troosten. Papa heeft mij heel even naar beneden gehaald en toen heb ik nog even bij mama gezeten. Ik stopte wel even met huilen, maar ik wilde niets eten of drinken. Toen hebben papa en mama mij weer op bed gelegd en ik had lichte verhoging 38,4. Ik kreeg ook nog een zetpil.
Gelukkig viel ik wel in slaap, maar dat duurde niet lang. Huilend met een snotneus werd ik weer wakker en dat herhaalde zich de hele nacht zo. Vanochtend heeft mama mijn temperatuur nog gemeten en ik had koorts 39,5. Ik heb wel lekker pap op en ik wilde wel drinken. Natuurlijk heb ik ook een stukje ontbijtkoek op, dat vind ik heerlijk!!
Nu ren ik weer door de kamer achter mijn loopauto en ga ik af en toe bij Chiqo op zijn kussen zitten. Ik hou jullie op de hoogte.

---{}---

Nog meer tanden

Mama ontdekte vanochtend iets. Toen ik op mijn aankleedkussen lag om een schone luier te krijgen, kon mama goed in mijn mond kijken. Ze zag  toen dat er naast mijn voortanden 2 lichtkleurige vlekjes zitten.
Mama weet dat deze plekjes erop wijzen dat er nog tanden doorkomen. Aan elke kant van mijn voortand zit zo'n vlekje, dus nu krijg ik er weer 2 tanden bij! Dan heb ik er boven 4 en onder 2.
En gisteren had ik ook een beetje koorts, misschien kwam dat ook wel door mijn tanden?
Op het plaatje zijn dat de tanden 4 en 7.
Ik denk dat er onder ook snel tanden komen.
Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte.
 
 

---{}---

Kapper

Gisteren ben ik voor het eerst naar de echte kapper geweest. Mama heeft het een keertje eerder geknipt. Onze kapster heet Yvonne en is heel erg aardig. Mama vertelde dat ze heel vroeger ook geknipt is door Yvonne en papa gaat er tegenwoordig ook heen. Volgens mij knipt Yvonne mijn halve familie.
Maar goed, we gingen dus op de fiets naar Yvonne en toen we daar aankwamen, moest ik bij papa op schoot gaan zitten. Vervolgens zag ik een schaar voorbij komen en die werd gewoon zomaar in mijn haar gezet. Ik vond het niet erg hoor en bleef vol verwachting zitten. Mama liet me af en toe wat zien en ik zei dan wat voor dier het was. Dat was ook een leuk spelletje.
Gelukkig heb ik nog steeds veel haar en het lijkt nu al dikker!
Op de foto heb ik een mooi kappersschort om!
 
 

---{}---

Spelen in mijn schommelstoel

Kunnen jullie je deze stoel nog herinneren?
Deze mooie groene schommelstoel heb ik lang geleden gekregen van opa en oma Ommoord. Nu kan ik er eindelijk zelf op gaan zitten en er ook zelfstandig weer vanaf.
Ik vind het leuk als hij gaat schommelen en ook pak ik af en toe een boek erbij.
Vandaag ben ik thuis met mama en Chiqo en ik ben lekker aan het spelen en gek aan het doen met Chiqo. Hij loopt de hele tijd achter mij aan en dan moet ik zo hard lachen! En dat vindt Chiqo natuurlijk ook weer leuk. Ik ren gewoon achter mijn auto aan, want dat gaat het snelst!
Eigenlijk zou oma vandaag komen, maar die is gisteren geweest, omdat mama weg moest voor haar werk. Ik vind dat allemaal wel best.
 
 

---{}---

Heel goed!

Met mij gaat alles zijn gangetje en heel goed. Ik klets de hele dag en wil overal mee spelen. Op de foto heb ik toevallig de schoenen van papa ergens gevonden en dat wil ik even laten zien. Ik ben soms best wel moe van al het lopen en spelen en dan mag ik eventjes naar bed. Het is namelijk heel verschillend, de ene dag slaap ik maar 1 keer en de andere dag 2 keer. Als ik 2 keer slaap, kan ik 's avonds wel wat langer opblijven.

Zo nu zijn jullie weer ff op de hoogte!

 

 

---{}---