Laatste Reacties

Iris en Mila (Hier met Mila): Het boekje is echt een su…
oma (Voorlezen met Pap…): wat een fijne traditie zo…
robvanmeel (Echte eigen ski's…): Hallo Nadeche, Super sk…
robvanmeel (Voorlezen met Pap…): Hallo Nadeche Geweldig …
oma (Echte eigen ski's…): Misschien ga je wel net z…
robvanmeel (Carnaval): Hallo Nadeche, Wat een …
oma (Carnaval): Kind wat zie je er pracht…
Jacco (Carnaval): bella sobrina de la mina!…
robvanmeel (Zelf jas aan doen…): Hallo Nadeche, Inderdaa…
oma (Zelf jas aan doen…): Wat knap dat je dat al ze…

Archieven

Feb 2010
Jan 2010
Dec 2009
Nov 2009
Okt 2009
Sep 2009
Aug 2009
Jul 2009
Jun 2009
Mei 2009
Apr 2009
Mrt 2009
Feb 2009
Jan 2009
Dec 2008
Nov 2008
Okt 2008
Sep 2008
Aug 2008
Jul 2008
Jun 2008
Mei 2008
Apr 2008
Mrt 2008
Feb 2008
Jan 2008
Dec 2007
Nov 2007
Okt 2007
Sep 2007
Aug 2007
Jul 2007
Jun 2007
Mei 2007
Apr 2007
Mrt 2007
Feb 2007
Jan 2007
Dec 2006
Nov 2006
Okt 2006

Kalender

« Mei 2015
Z M D W D V Z
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Van Meel website
Onderhoud weblog
Jenni's Weblog
Gerdiens Weblog

Feeds

Powered by Pivot - 1.40.3: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

14 kg

Ik ben deze ochtend op de weegschaal gaan staan! Samen met papa was ik erg benieuwd hoeveel kilootjes ik nu weeg.
 
En wel het resultaat is dus 14 kilo of 28 pond, het is maar wat je gewend bent. Misschien wil je liever vergelijken met 14 pakken melk! Mooi getal, of het te veel of te weinig is weet ik niet, maar ik zit lekker in mijn vel en dat is het belangrijkste.
 
Verder heb ik nog niet veel behoefte aan slechte dingen eten. Het zal ook kunnen liggen aan het feit dat ik nog niet van het bestaan van bijvoorbeeld cola af weet!
 
Ik drink momenteel graag een glas water. Ja een simpel glas water.
 
Ach ik moet wel bekennen dat een snoepje op zijn tijd niet te versmaden is en chips is helemaal mijn grootste favoriet.

---{}---

Voorlezen met Papa

---{}---

Echte eigen ski's

Afgelopen zondag ben ik met mama naar Snowworld geweest. Daar was Noa samen met haar papa en mama. We hebben daar heerlijk gespeeld en kleding gekeken. Ik vond het heel leuk om met Noa te spelen.
 
Maar het belangrijkste is dat ze mijn nieuwe ski's bij zich hadden. Echt geweldig, nu heb ik zelf ook ski's. Ik ben er erg trots op.
 
Nu komt de dag snel dat ik samen met mama ga oefenen. Mijn mama heeft vroeger namelijk zelf les gegeven in Oostenrijk en zal het mij ook moeten leren.
 
Volgend jaar zal ik dan samen met papa en mama de berg af racen. Ik kijk er nu al naar uit.
 
 
 
 
 
 
 

---{}---

Hier met Mila

---{}---

Bij Mila op visite

Gisteren was een hele leuke dag! Ik ben namelijk samen met papa eerst in de ochtend naar Opa Rob geweest. Papa moest de internetverbinding bij opa maken en ik mocht lekker rondlopen en zelfs even televisie kijken.
 
Oma Irene was er niet, die was werken. Na een paar uurtjes was papa klaar en bleek alles weer te werken. Opa was helemaal blij en wij gingen weer naar huis.
 
Later op de dag gingen we met z'n allen bij Mila op visite. Natuurlijk waren Fleur, Iris en Bart er ook, maar ik was helemaal blij om met Mila te spelen. We hebben lekker geravot door haar speelgoed.
 
Het is leuk om te zien dat we soms een heel klein beetje jaloers op elkaar zijn. Of zou het toeval zijn dat ik altijd met het speelgoed wil spelen waar Mila net mee bezig is? Maar natuurlijk ook precies andersom. Het gaat dan soms even hard tegen hard en na een tijdje zijn we dat weer vergeten. Daarnaast kunnen we ook heel lief met elkaar spelen.
 
Als avondeten kregen we lekker pizza. Ik vind vooral de korsten heel lekker en eet dan flink mee. Al met al een hele leuke dag.

---{}---

Nog meer kiezen

Ik heb weer 2 kiezen erbij. Mama ontdekte ze vanmiddag toen ik op schoot zat. Mama vraagt soms of ik mijn mond open wil doen en dan kijkt ze naar mijn tanden. Nu zag ze dus 2 extra kiezen. Deze keer zijn het de onderste kiezen. Nu moeten er nog 2 kiezen doorkomen die boven zitten.
Ik sliep de laatste tijd heel af en toe wat onrustig en dit verklaart wel waarom. Nu dus wachten op de rest.

---{}---

Carnaval

Gisteren ben ik met opa en oma Ommoord naar de Carnaval in Brabant geweest! Ik had mijn mooie Spaanse jurk aan. Deze jurk komt echt uit Spanje, opa en oma Spijkenisse hebben deze afgelopen zomer uit Spanje meegenomen. De jurk staat echt heel mooi!! Ik vond het helemaal geweldig. Zo was er een grote optocht en er waren heel veel andere kindjes. Ik keek mijn ogen uit! En vanochtend was ik op school Carnaval aan het vieren. Papa heeft mij gebracht en er zijn weer een hoop foto's gemaakt. Ook mijn vriendin Julia en vriendje Quinten waren verkleed. Het was 1 groot carnavalsfeest!

---{}---

Logeren bij opa en oma!

Ik lig nu heerlijk te slapen bij oma Ellie en opa Rein. Deze middag zijn we naar Spijkenisse gegaan om heerlijk bij O&O te gaan eten.
 
Na eerst een flink aantal toastjes te hebben gegeten, begon het echte diner! We hadden heerlijke boterhammen met warm vlees, kip en andere vleeswaren. Aan het eind heb ik zelfs nog Matzes gegeten en zat mijn buikje helemaal vol.
 
Tussendoor heb ik met alle bouwstenen gespeeld en ballonnen met opa opgeblazen. Al met al een fijne middag en nu tijd om lekker te slapen, morgen weer een dag.

---{}---

Toilet!

Het is begonnen! Ik ga langzaam gebruik maken van het toilet.
 
Beter gezegd, onder begeleiding van mama ben ik bereid voor de show op een po te gaan zitten. Deze po is dan op de echte toilet bevestigd.
 
Ik hoef nog niet te plassen of een grote boodschap. Ik zit daar alleen maar voor de show. Maar het begin is er.
 
Mijn papa en mama hopen nu dat het steeds een stapje verder gaat. Ik zal wel zien. Veel mensen zeggen dat het ineens gebeurt. Ik weet het nog niet en laat het maar op me afkomen.
 
 

---{}---

Zelf jas aan doen!

---{}---

Verjaardag Mila!

Hallo allemaal ik moet jullie nog even vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen dagen. Om te beginnen ben ik zaterdag samen met Papa bij ome Jacco en tante Jenni geweest. Dat was heel leuk en daar heb ik veel koek gegeten en verse sinaasappelsap gedronken.Chiqo was zelfs ook mee en het was reuze gezellig.

Papa was natuurlijk druk bezig met ome Jacco. Het ging alleen maar over computers en de nieuwste iPad. Daarna zijn we weer naar huis gegaan en kregen we thuis visite.

Sylvia en Silvia kwamen op visite. Nu denken jullie; "Wat zegt ze nu, Sylvia en Silvia!" Ja vreemd hé, die hebben allebei dezelfde naam. Kun je je nooit vergissen. Maakt mij allemaal niet uit, als er maar gespeeld wordt.

Zondag was het echt feest. Mila, mijn grote vriendin, was jarig. 's Middags gingen wij op visite en heb ik daar gespeeld met Mila maar ook met Reza een ander meisje. Eigenlijk waren er nog veel meer kinderen, maar dat is teveel om op te noemen. Aan het eind van de dag gingen we nog op visite bij opa Rob en oma Irene en was het weekend compleet.

Toch moet ik ook bekennen dat ik wel af en toe een beetje eigenwijs ben. Erg eigenwijs zelfs, vindt mijn vader. Ik wil natuurlijk altijd mijn zin en ik vind ook dat alles om mij moet draaien in huis. Papa en mama hebben een andere mening en dat levert nog weleens leuk vuurwerk op! Het zal wel bij mijn leeftijd horen.

Als laatste wil ik nog mededelen dat ik zondag van Iris heb geleerd hoe kleine meisjes hun jas moeten aandoen. Ik heb dat natuurlijk gelijk in mijn hoofd geprent en doe dit nu trouw elke dag en zeg dan hardop van Iris geleerd!

---{}---